veelgestelde_vragen.svg

Veelgestelde vragen

We hopen natuurlijk dat we alles al zo goed mogelijk hebben uitgelegd maar we begrijpen ook dat je misschien nog meer vragen hebt over hoe het precies werkt met lessen, over veiligheid en wat voor kosten er aan verbonden zijn. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Blijven jouw vragen nog steeds onbeantwoord of wil je ons iets specifieks vragen mail dan even naar support@talentopmaat.nl

Lessen

Moet ik voor iedere fysieke les een nieuwe online les aanmaken?

Nee, niet dat het niet mag of niet kan maar het is het meest gebruikelijk om met meerdere lessen aan één liedje of theorie te werken. Voor een liedje of theorie maak je 1 les aan. Deze kan je op elk moment uitbreiden met nieuwe stof zaols extra bladmuziek, opnames, tips en huiswerk

Kan ik meerdere leerlingen toevoegen aan een les?

Ja dat kan, als je bijvoorbeeld een duo les hebt, kan je meerder leerlingen toevoegen aan die les. De leerlingen kunnen dan thuis weer individueel verder. Als je de les wat meer generiek houdt dan kan je de les later ook aan andere leerlingen koppelen.

Moet ik voor elke les een Album cover gaan zoeken?

Dat is wel het aller leukst, zowel voor jou als docent als de leerling. In de bibliotheek staan al een aantal albums en andere docenten breiden deze ook uit. Kan je geen geschikte plaat vinden of heb je geen tijd dan wordt het logo van de muziekschool geplaatst als vervangende afbeelding. Je kan altijd later een nieuwe afbeelding plaatsten. Alleen docenten kunnen afbeeldingen aanpassen of plaatsen.

Hoe veel tijd kost het aanmaken van een les?

In principe kan je binnen 1 á 2 minuten een nieuwe les aanmaken. Zie ook onze instructie video die slecht 1.35  duurt YouTube

Een nieuw onderdeel aan een les toevoegen gaat vaak nog sneller. Zorg er wel voor dat je spullen bij de hand hebt, dat houdt de workflow overzichtelijk.

Kan ik meerdere blokken opnieuw gebruiken?

Ja dat kan, je kan voor een les meerdere keren hetzelfde type lesmateriaal toevoegen. Huiswerk kan bijvoorbeeld wekelijks worden uitgebreid. Ook opnames en bladmuziek zijn gemakkelijk extra toe te voegen. Is een blokje achterhaald dan kan deze ook nog eens ‘in concept’ worden gezet zodat deze niet meer zichtbaar is.

Privacy en persoonsgegevens

Zijn alle persoonsgegevens veilig?

Ja, alle data en persoonsgegevens zijn alleen toegankelijk na in loggen op Talent op Maat. Alleen de leerling zelf of de eigenaar van de muziekschool kan persoonlijke gegevens aanpassen.

Hoe melden leerlingen zich aan?

Leerlingen worden in eerste instantie door T.O.M geïmporteerd in het systeem vanuit een data-sheet (Excel, XML e.a.) welke aangeleverd wordt door de muziekschool. Daarna kan alleen de muziekschool eigenaar nieuwe relatie toevoegen aan het systeem. Bezoekers die niet geregistreerd staan in het systeem kunnen niet inloggen of zich zelf aanmelden of registereren.

Kunnen relaties hun gegevens aanpassen?

Relaties, docenten en leerlingen, kunnen zelf hun persoonlijk gegevens aanpassen. Zo kunnen zij o.a een eigen profiel-foto en adresgegevens aanpassen maar ook het aanpassen van het e-mailadres en of wachtwoord is mogelijk.

Prijzen

Eerste twee maanden gratis?

Ja, we bieden Talent op Maat de eerste twee maanden gratis aan, zo nemen we de tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Zo kan iedereen langzaam wennen aan de nieuwe manier van werken en studeren.

Opstart kosten.

We vragen een klein bedrag om de installatie van Talent op Maat voor jouw school in orde te maken. We installeren Talent op Maar op een sub-domein van talentopmaat.nl en importeren alle leerlingen en docenten van de muziekschool.

Installatie op een eigen (sub)domein

We kunnen Talent op Maat ook op jouw eigen website plaatsen, dat kan bijvoorbeeld met een sub-domein, bijvoorbeeld tom.jouwmuziekschool.nl. Hiervoor brengen we wel extra kosten in rekening.

Talent op Maat
Goudsbloemlaan 9
2565CN Den Haag
info@talentopmaat.nl