voor-wie.svg

Wie gebruiken TOM

Talent op Maat is een online platform welke ondersteuning biedt aan eigenaren van muziekscholen en docenten ondersteunt bij het lesgeven van muziek leerlingen. Docenten maken lessen online aan en beheren deze voor hun leerlingen, zo hebben zij een duidelijk overzicht waar de leerling mee bezig is. Ook hebben zij een goed overzicht welke stof bij welke leerling hoort. 

Eigenaren van muziekscholen hebben een goed overzicht van wie er op de muziekschool studeert en wie er werkt. Als eigenaar heb je alles overzichtelijk. Je kan als eigenaar alles zien van leerlingen, lessen en docenten. Het grootste voordeel hebben natuurlijk de leerlingen, zij hebben een eigen landingspagina met lessen speciaal voor hen op maat gemaakt door hun eigen docent. Ze zijn verlost van losse papieren en hebben digitale ondersteuning van liedjes via Youtube, bladmuziek of opgenomen video's van docenten.

Wanneer leerlingen lid zijn van een muziekschool krijgen zij in de meeste gevallen één op één les van een docent. Vaak zijn er geen bepaalde boeken of lesvormen zoals op een reguliere school. Meestal worden lessen op ‘maat’ voor elke leerling bedacht. Veelal wordt er met losse papiertjes en losse fragmenten vanaf het internet gewerkt en moeten leerlingen dit zoveel mogelijk proberen te onthouden. Talent op Maat is een platform waar een leerling duidelijk overzicht heeft van al zijn of haar muzieklessen en liedjes. Elke les of liedje heeft zijn eigen onderdelen die apart en meerdere malen kunnen worden toegevoegd aan de les zoals: YouTube filmpjes, bladmuziek (PDF's en/of afbeeldingen), audio- videofragmenten, tips & tricks en huiswerk. De vorm en inhoud van elke les wordt bepaald door de docent. Talent op Maat is geen lesmethode en vervangt geen fysieke lessen maar ondersteunt de leerling en de docent bij de fysieke les.

voor-docenten-titel.svg

Voor docenten

Wanneer je als docent werkt op een muziekschool dan heb je vaak meerdere leerlingen. Al die leerlingen hebben meerdere verschillende lessen die ze volgen of liedjes die ze willen spelen. Talent op Maat zorgt voor een duidelijk overzicht van jouw leerlingen en welke lessen zij van je hebben gekregen. Met een eigen landingspagina als docent heb je al je leerlingen en al je lessen in één scherm. Is een leerling klaar voor een les dan heb je al zijn of haar vorige lessen in één overzicht. De lessen kunnen verschillende onderdelen bevatten zoal YouTube filmpjes, bladmuziek (PDF's en/of afbeeldingen), audio- videofragmenten, afbeeldingen, tips & tricks en huiswerk. Zo kan elke les een beetje 'maat' werk worden voor jouw leerlingen. Daarnaast is er een berichten module waar je al jouw leerlingen tegelijk of individueel een berichtje kan sturen of berichten van een leerling kan ontvangen.

Als eigenaar van een muziekschool ben je natuurlijk op de eerste plaats docent en heb je elke dag het nodige aantal leerlingen les te geven. Je hebt een aantal andere te gekke muzikanten zo ver gekregen ook les te gaan geven op jouw muziekschool. Jouw rol is dan niet alleen meer docent maar eigenlijk ook manager van de muziekschool. Ook hier kan Talent op Maat inzicht en overzicht bieden op wat er in jouw muziekschool gebeurt op het gebied van lesgeven. Je hebt een compleet overzicht over jouw docenten en hun leerlingen en de lessen die de leerlingen van de docent ontvangen. Ook heb je een goed overzicht van alle leerlingen van de muziekschool en kan je hun persoonlijke gegevens gemakkelijk aanpassen. Heb je een mededeling voor alle leden van de muziekschool dan is er een berichtencentrum waar je in één keer alle leerlingen en/of docenten een bericht kan sturen.

Talent op Maat
Goudsbloemlaan 9
2565CN Den Haag
info@talentopmaat.nl